Nyheter Ferroamp vinner SKANSKA’S Miljötävling Deep Green Challenge

2015-01-29
Ferroamp vinner Skanskas miljötävling Deep Green Challenge i tuff konkurrens med över 60 bidrag. Den 28e januari hölls finalen på Skanskas huvudkontor där var och en av de 10 finalisterna fick presentera sin lösning.

Juryns rapport och motivering: Vinnare Kategori Hus: Ferroamp Elektronik AB i Spånga för Energyhub. Ett modulärt system för integration av solceller och energilagring. Motivering: En ekonomiskt attraktiv och skalbar teknik som möjliggör en flexibel användning av förnyelsebar energi samt en intelligent effektreglering. Pressmeddelande Detaljer om tävlingen

Ett mätinstrument att använda för förorenad mark och ett modulärt system för solceller och energilagring utsågs av juryn till de slutliga vinnarna i den spännande finalen av Skanskas gröna tekniktävling Deep Green Challenge.

https://ferroamp.com/wp-content/uploads/2019/04/WHITE-LOGO-FERROAMP.png
https://ferroamp.com/wp-content/uploads/2019/04/WHITE-LOGO-FERROAMP-1.png
Information

Genom att lämna din epost nedan tackar du Ja till att få nyhetsbrev som innehåller erbjudanden och information ifrån oss på Ferroamp och våra samarbetspartners!

Ferroamp

Ferroamp grundades av Björn Jernström 2010 baserat på den nu patenterade innovationen som förbättrar användningen av en trefasleverans, ACE – Adaptive Current Equalization. Genomförandet av ACE-tekniken krävde en smart dubbelriktad trefasomriktare som utvecklades inom företaget.

Nyhetsbrev

Genom att lämna din epost nedan tackar du Ja till att få nyhetsbrev som innehåller erbjudanden och information ifrån oss på Ferroamp och våra samarbetspartners!

Om Ferroamp Elektronik AB

Svenska Ferroamp Elektronik AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom cleantech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager.

Copyright ferroamp 2019. All rights reserved. Built by Dandified