Nyheter Ferroamp vinner naturskyddsföreningens innovationstävling

2015-10-15
Naturskyddsföreningen verkar för en bättre miljö är Sveriges ledande påverkare och informationsspridare för solenergi. Tillsammans med Vinnova arrangerar man en innovationstävling som syftar till att uppmärksamma nya lösningar som ger villaägare möjlighet att spara energi och förbättra miljön.

Med en jury med representanter bland annat kraftbolag och Svenska uppfinnareföreningen är detta ytterligare en bekräftelse på att vi gör en produkt som förändrar sättet vi skördar och använder solel. Klicka här för att läsa mer om tävlingen och resultatet här.

Ett effektivare utnyttjande av solcellerna, lagringsmöjligheter och utjämning av effekttoppar som vinnarbidraget EnergyHub kan ge, gör att vi tror mycket på denna uppfinning, säger Svante Axelsson som också poängterar att klimatkrisen inte kan lösas genom att bromsa utvecklingen i samhället. Det behövs nytänkande och uppfinningar som snabbare tar oss vidare från fossilberoendet till 100 procent förnybar energi.

https://ferroamp.com/wp-content/uploads/2019/04/WHITE-LOGO-FERROAMP.png
https://ferroamp.com/wp-content/uploads/2019/04/WHITE-LOGO-FERROAMP-1.png
Information

Genom att lämna din epost nedan tackar du Ja till att få nyhetsbrev som innehåller erbjudanden och information ifrån oss på Ferroamp och våra samarbetspartners!

Ferroamp

Ferroamp grundades av Björn Jernström 2010 baserat på den nu patenterade innovationen som förbättrar användningen av en trefasleverans, ACE – Adaptive Current Equalization. Genomförandet av ACE-tekniken krävde en smart dubbelriktad trefasomriktare som utvecklades inom företaget.

Nyhetsbrev

Genom att lämna din epost nedan tackar du Ja till att få nyhetsbrev som innehåller erbjudanden och information ifrån oss på Ferroamp och våra samarbetspartners!

Om Ferroamp Elektronik AB

Svenska Ferroamp Elektronik AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom cleantech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager.

Copyright ferroamp 2019. All rights reserved. Built by Dandified