Nyheter Ferroamp vinner The PV Magazine 2018 Array Changing Technology Award

2018-09-11

FERROAMP RECEIVES THE PV MAGAZINE 2018 ARRAY CHANGING TECHNOLOGY AWARD

Joint winner: Ferroamp Powershare

PV magazine announced today that Ferroamp has been selected as one of two top technologies to receive the 2018 Array Changing Technology award.

Read the official article

pv magazine wrote:

”Once again, pv magazine put together a jury of independent experts from across the global PV industry, who picked through this year’s bumper crop of entries to select a few choice products as particularly worthy of recognition, thanks to their potential to solve problems for industry players, push more watts out of solar installations or bring down the overall cost of deploying more solar. Ferroamp impressed the experts with it’s solution’s ability to prepare for a future of freedom from utilities and a grid based on multiple, distributed energy sources.”


Ferroamp’s founder and CTO  Björn Jernström said to pv magazine:

We are really excited being recognized as winner in the PV Magazine Array Changing Technologies. This will help us spread the word about our novel PowerShare technology and its’ possibilities to increase the profitability and versatility of PV installations on global markets

 

Video about Ferroamp’s PowerShare

https://ferroamp.com/wp-content/uploads/2019/04/WHITE-LOGO-FERROAMP.png
https://ferroamp.com/wp-content/uploads/2019/04/WHITE-LOGO-FERROAMP-1.png
Information

Genom att lämna din epost nedan tackar du Ja till att få nyhetsbrev som innehåller erbjudanden och information ifrån oss på Ferroamp och våra samarbetspartners!

Ferroamp

Ferroamp grundades av Björn Jernström 2010 baserat på den nu patenterade innovationen som förbättrar användningen av en trefasleverans, ACE – Adaptive Current Equalization. Genomförandet av ACE-tekniken krävde en smart dubbelriktad trefasomriktare som utvecklades inom företaget.

Nyhetsbrev

Genom att lämna din epost nedan tackar du Ja till att få nyhetsbrev som innehåller erbjudanden och information ifrån oss på Ferroamp och våra samarbetspartners!

Om Ferroamp Elektronik AB

Svenska Ferroamp Elektronik AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom cleantech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager.

Copyright ferroamp 2019. All rights reserved. Built by Dandified