FLERFAMILJSHUS Ta kontroll över energiförbrukningen i  fastigheten KLICKA HÄR FÖR KONTAKT

I takt med den allt snabbare elektrifieringen i samhället har effekt- och energitillgång blivit en stor fråga för boende i flerbostadshus. Med EnergyHub-systemet kan ni som fastighetsägare eller bostadsrättsförening koppla greppet och ta kontroll över den egna nätanslutningen, spara pengar och delta i den gröna energiomställningen.

Kostnader att spara in

Ferroamps energiteknik ger lägre energi- och driftskostnad. Dessutom blir kostnaderna förutsägbara vilket ger er både full kontroll och ett ökat fastighetsvärde.

Sammanfattning av EnergyHub-systemet

Att koppla greppet om den egna nätanslutningen kan ge stora vinster både för miljön och plånboken. Här sammanfattar vi EnergyHub-systemets alla fördelar.

EnergyHub-systemet i bostadsrättsföreningar

Läs om hur bostadsrättsföreningar kan ta kontroll över elanvändningen, kapa effekttoppar och spara pengar med EnergyHub-systemet. (PDF)

Framtidssäkra fastigheten

EnergyHub är en smart växelriktare och hjärnan i elsystemet. Likströmstekniken och den unika fasbalanseringen gör att man kan styra och utnyttja det lokala elsystemets hela kapacitet. Genom precis mätning får du som fastighetsägare beslutsunderlag för fortsatta investeringar och energieffektiviseringar i elsystemet.

Skalbarheten i systemet gör det möjligt att möta nya behov i fastigheten oavsett som det gäller utbyggnad av solceller, installering av batterier för energilagring eller att utöka antalet laddplatser för elbilar i garaget.

Eftersom EnergyHub kontinuerligt uppdateras över nätet får ni en möjlighet att möta de utmaningar och möjligheter som uppstår när elnätet och elmarknaden förändras.

Intresserad? Kontakta oss!

Kontroll

Med Ferroamps EnergyHub kan fastighetsägaren ta kontroll över både produktion och användning av el. EnergyHub ger elsystemet en hjärna som kan styra när och hur elen ska användas.

Maximal solel

Solceller på taket är en självklarhet för att minska energi- och driftskostnader för fastigheten. EnergyHub maximerar nyttan genom att minska omvandlingsförlusterna med upp till 30 procent.

Välkomna elbilar!

EnergyHub förbereder fastigheten för elbilsrevolutionen. Genom den unika fasbalanseringstekniken kan fler laddplatser byggas utan att huvudsäkring och nätavgift behöver öka.

Nyhet!
Skalbara
batterisystem

Nu har vi adderat ett nytt modulärt och högeffektivt batteri i vårt utbud av batterier. Batterisystemet kan enkelt och flexibelt anpassas till olika behov av lagringskapacitet. Det passar bra till allt ifrån mindre villor till lantbruk och mindre flerfamiljsbostäder. Ferroamps Energy Storage Stack (ESS) är mångsidigt och givetvis fullt integrerat med EnergyHub-systemet.

Läs mer

Mer om EnergyHub-systemet i flerfamiljshus

Kundcase: Brf Fruängsporten

Läs om hur Brf Fruängsporten minskat kostnaderna och ökat intäkterna med ett EnergyHub-system.

EnergyHub-systemet i Allmännyttan

Örebrobostäder har länge varit en föregångare inom energieffektivisering. Med EnergyHub har de fått verktyg för att ta nästa steg.

PowerShare

Genom att koppla ihop flera fastigheter kan solel och energilager användas mer effektivt. Läs mer om tekniken som gynnar både plånbok och elnät.