Vi ser fram emot att
höra av dig

Vi läser alla meddelanden löpande och försöker svara inom 24 timmar

Kontakta Oss

Behöver du hjälp eller vägledning? Vi på Ferroamp är alltid redo att hjälpa dig, oavsett om du är privatkund eller företagskund
Har du frågor kring våra produkter och vårt system så hittar du dom flesta svaren här på vår hemsida under fliken Produkter i menyn. Likaså finner du svaren om vårt system under fliken Teknologi & System.
Installationen av produkter görs av noga utvalda samarbetspartnerrs, men vi på Ferroamp hjälper dig gärna att hitta rätt kontakt baserat på var i landet du bor.
Adress
Domnarvsgatan 16
163 53 Spånga
Stockholm
Öppettider telefon
Måndag till fredag 09.00-17.00
helger och röda dagar stängt
Kontakta support
Mail: support@ferroamp.se
Telefon: +46 (0)8 684 333 90
Försäljning
Mats Karlström
Mail: mats.karlstrom@ferroamp.se
Telefon +46 (0)8 480 013 82

Torbjörn Wulf
Mail: torbjorn.wulf@ferroamp.se
Telefon: +46 (0)8 480 013 98

Självklart kan du maila oss dina frågor. Vi läser alla mail löpande och försöker hålla en svarstid inom 24 timmar och under kontorstid

Följ oss i vardagen

I sociala medier håller vi en lättsam ton och här har du möjlighet att följa med oss i vardagen på allt ifrån mässor och utbildningar till kundcase och positiva nyheter
https://ferroamp.com/wp-content/uploads/2019/04/WHITE-LOGO-FERROAMP.png
https://ferroamp.com/wp-content/uploads/2019/04/WHITE-LOGO-FERROAMP-1.png
Information

Genom att lämna din epost nedan tackar du Ja till att få nyhetsbrev som innehåller erbjudanden och information ifrån oss på Ferroamp och våra samarbetspartners!

Ferroamp

Ferroamp grundades av Björn Jernström 2010 baserat på den nu patenterade innovationen som förbättrar användningen av en trefasleverans, ACE – Adaptive Current Equalization. Genomförandet av ACE-tekniken krävde en smart dubbelriktad trefasomriktare som utvecklades inom företaget.

Nyhetsbrev

Genom att lämna din epost nedan tackar du Ja till att få nyhetsbrev som innehåller erbjudanden och information ifrån oss på Ferroamp och våra samarbetspartners!

Om Ferroamp Elektronik AB

Svenska Ferroamp Elektronik AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom cleantech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager.

Copyright ferroamp 2019. All rights reserved.