https://ferroamp.com/wp-content/uploads/2019/03/Mats_Karlstrom.jpg

VP Sales and MarketingMats Karlström

Mats är gift med Ingela sedan 41 år tillbaka och de har tillsammans 5 barn och snart 10 barnbarn.

I grunden är Mats elektriker, men efter de första åren på byggen bestämde han sig för att satsa på försäljning. Genom åren har han jobbat med att introducerra ny teknik till marknaden. Allt från membranomkopplare på 80-talet till test- och diagnostikinstrument för elkraftsindustrin. Mellan år 2000 och 2010 bodde Mats i USA, där han introducerade svensk teknik och byggde säljkanaler för transformatordiagnostik och batteriövevakning. Mats har jobbat på Microsoft, GE och Megge innan han började som sälj- och marknadsföringschef på Ferroamp.

Mats har ett djupt intresse för all ny spännande teknik och brinner för att jobba med produkter som gör världen lite bättre. Därför uppfyller givetvis arbetet med Ferroamp alla hans önskemål. Vid sidan av sitt arbete spelar Mats gärna golf.

VD:n har ordet

När världens ledare samlades till klimatmötet i Katowice i början på december, verkade alla vara medvetna om att det akuta behovet av att drastiskt minska världens koldioxidutsläpp. Allvaret är påtagligt; nu måste det bli rätt.
Aktuella Trender
Vad som gör att det känns bättre än för tre år sedan är att mötet sammanfaller med tydliga trender
Priset på batterier
har sjunkit dramatiskt, vilket öppnar helt nya möjligheter att lagra förnybar kraft när den finns tillgänglig, att kunna använda kraften på natten eller när det vare sig finns vind eller sol
Priset på sol- och vindkraft
är nu i nivå med priset för kolkraft och fortsätter nedåt
Elbilar
är på väg att få ett genombrott och biltillverkarna tävlar om att lägga allt tidigare och offensivare planer för introduktion av nya elbilsmodeller

Kontakta Oss

Kom och besök våra kvarter eller skicka oss ett mail när helst du vill. Vi är öppna för alla förslag från vår publik.
Adress
Domnarvsgatan 16
163 53 Spånga
Sweden
Ring Oss
+46 (0)8 684 333 90
E-post
info@ferroamp.se
https://ferroamp.com/wp-content/uploads/2019/04/WHITE-LOGO-FERROAMP.png
https://ferroamp.com/wp-content/uploads/2019/04/WHITE-LOGO-FERROAMP-1.png
Information

Genom att lämna din epost nedan tackar du Ja till att få nyhetsbrev som innehåller erbjudanden och information ifrån oss på Ferroamp och våra samarbetspartners!

Ferroamp

Ferroamp grundades av Björn Jernström 2010 baserat på den nu patenterade innovationen som förbättrar användningen av en trefasleverans, ACE – Adaptive Current Equalization. Genomförandet av ACE-tekniken krävde en smart dubbelriktad trefasomriktare som utvecklades inom företaget.

Nyhetsbrev

Genom att lämna din epost nedan tackar du Ja till att få nyhetsbrev som innehåller erbjudanden och information ifrån oss på Ferroamp och våra samarbetspartners!

Om Ferroamp Elektronik AB

Svenska Ferroamp Elektronik AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom cleantech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager.

Copyright ferroamp 2019. All rights reserved. Built by Dandified