https://ferroamp.com/wp-content/uploads/2019/03/olof-heyman.jpg

CEOOlof Heyman

Olof är 61 år och lyckligt gift med Lena sedan 38 år tillbaka. Tillsammans har de 3 barn och 6 barnbarn.

Olof tillbringade sina tonår i Arvika och tog sedan en civilingenjörsexamen i kemi på Chalmers. Efter det flyttade han till Ludvika och ABB. Förutom ett 2 år långt mellanspel på Volvo Aero arbetade Olof på olika positioner inom ABB mellan 1982 och 2015. ABB i Ludvika är världens centrum för avancerade transmissionsprodukter och projekt och Olof har haft privilegiet att ha fått göra det mesta inom detta område. Allt från produktutveckling och produktionsledning till försäljning av både produkter och megaprojekt. Under sina sista 13 år på ABB arbetade han med högspänd likström (HVDC) för stora kraftöverföringar mellan och inom länder. Med sin likström är det ganska likt det Ferroamp håller på med och på samma sätt som ABB gjorde HVDC till ett viktigt redskap för en bättre miljö i energiomställningen känns arbetet som nu görs på Ferroamp väldigt viktigt.

”- På min fritid är jag mest med familjen inkl barn o barnbarn. Jag gillar att jogga och åka skidor. Jag har ett passionerat miljöintresse och ser det som ett stort privilegium att få jobba med teknik som aktivt bidrar till en bättre värld. Sedan några månader kör jag också elbil.”

VD:n har ordet

När världens ledare samlades till klimatmötet i Katowice i början på december, verkade alla vara medvetna om att det akuta behovet av att drastiskt minska världens koldioxidutsläpp. Allvaret är påtagligt; nu måste det bli rätt.
Aktuella Trender
Vad som gör att det känns bättre än för tre år sedan är att mötet sammanfaller med tydliga trender
Priset på batterier
har sjunkit dramatiskt, vilket öppnar helt nya möjligheter att lagra förnybar kraft när den finns tillgänglig, att kunna använda kraften på natten eller när det vare sig finns vind eller sol
Priset på sol- och vindkraft
är nu i nivå med priset för kolkraft och fortsätter nedåt
Elbilar
är på väg att få ett genombrott och biltillverkarna tävlar om att lägga allt tidigare och offensivare planer för introduktion av nya elbilsmodeller

Kontakta Oss

Kom och besök våra kvarter eller skicka oss ett mail när helst du vill. Vi är öppna för alla förslag från vår publik.
Adress
Domnarvsgatan 16
163 53 Spånga
Sweden
Ring Oss
+46 (0)8 684 333 90
E-post
info@ferroamp.se
https://ferroamp.com/wp-content/uploads/2019/04/WHITE-LOGO-FERROAMP.png
https://ferroamp.com/wp-content/uploads/2019/04/WHITE-LOGO-FERROAMP-1.png
Information

Genom att lämna din epost nedan tackar du Ja till att få nyhetsbrev som innehåller erbjudanden och information ifrån oss på Ferroamp och våra samarbetspartners!

Ferroamp

Ferroamp grundades av Björn Jernström 2010 baserat på den nu patenterade innovationen som förbättrar användningen av en trefasleverans, ACE – Adaptive Current Equalization. Genomförandet av ACE-tekniken krävde en smart dubbelriktad trefasomriktare som utvecklades inom företaget.

Nyhetsbrev

Genom att lämna din epost nedan tackar du Ja till att få nyhetsbrev som innehåller erbjudanden och information ifrån oss på Ferroamp och våra samarbetspartners!

Om Ferroamp Elektronik AB

Svenska Ferroamp Elektronik AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom cleantech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager.

Copyright ferroamp 2019. All rights reserved. Built by Dandified