Produkter Fireman Switch

Den kostnadseffektiva brandsäkerhets-switchen - State of the art
Fireman Switch Portfolio start trans
Ferroamp EnergyHub Background 1
För Ferroamp’s EnergyHub system
7 – 200 kW.

State of the art Brandsäkerhet

EnergyHub-systemet med sina Solar String Optimizers ger ett nytt kostnadseffektivt sätt att helt koppla bort alla PV-strängar i händelse av brandfara. Systemet använder de befintliga säkerhetsreläerna i Ferroamp Solar String Optimizers för att koppla bort så nära PV-strängarna som möjligt. Inga extra dyra DC-brytare krävs.

Systemet består av en enda fjärrstyrd brandmanöverbrytare som bryter likspänningen och avbryter också keep-alive-meddelanden från EnergyHub skickade till Solar String Optimizers som tvingar sina interna säkerhetsreläer att slå av inom 10 sekunder.

The cost efficient fire fighter breaker system
Funktioner:
  • Samtidig frånkoppling av alla strängar
  • Bryter spänningen nära PV-strängen
  • Redundanta switchar
  • Kostnadseffektiv lösning
Lanserad:
2018
Kategori:
Produkter
https://ferroamp.com/wp-content/uploads/2019/04/WHITE-LOGO-FERROAMP.png
https://ferroamp.com/wp-content/uploads/2019/04/WHITE-LOGO-FERROAMP-1.png
Information

Genom att lämna din epost nedan tackar du Ja till att få nyhetsbrev som innehåller erbjudanden och information ifrån oss på Ferroamp och våra samarbetspartners!

Ferroamp

Ferroamp grundades av Björn Jernström 2010 baserat på den nu patenterade innovationen som förbättrar användningen av en trefasleverans, ACE – Adaptive Current Equalization. Genomförandet av ACE-tekniken krävde en smart dubbelriktad trefasomriktare som utvecklades inom företaget.

Nyhetsbrev

Genom att lämna din epost nedan tackar du Ja till att få nyhetsbrev som innehåller erbjudanden och information ifrån oss på Ferroamp och våra samarbetspartners!

Om Ferroamp Elektronik AB

Svenska Ferroamp Elektronik AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom cleantech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager.

Copyright ferroamp 2019. All rights reserved. Built by Dandified