Utbildning och Events

Planering
Dimensionering och installation

Ferroamp erbjuder utbildningar för dig som är projektör och installatör av solenergi och/eller elbilsladdning, vi erbjuder också utbildningar för energikonsulter, fastighetsplanerare och driftstekniker. Vi anpassar utbildningarnas innehåll både för dig som redan har en del kunskap om systemlösningar för energilager, elbilsladdning och solceller men också till dig som är ny på området.

Från införsäljning
till färdigställd installation

En utbildning i Ferroamps regi omfattar såväl övergripande elnätsfrågor, vägen mot ökad elektrifiering, problematik och lösningar för effektoptimering, effektbrister och fasbalansering med mera. Vi fördjupar oss i möjligheter med likström och mikronät och visar system för olika fastighetstyper.

Live
eller digitalt

Ferroamp arrangerar utbildningstillfällen tillsammans med återförsäljare och grossister. Vi kan skräddarsy utbildningar och du kan välja att återkommande fördjupa dina färdigheter och kunskaper i någon av de schemalagda utbildningar som annonseras via grossisterna eller i nyhetsbrev från Ferroamp.

Portalen, Laddboxar & Batterier

WEBBINARIE

VÄRDAR
Ferroamp
PROGRAM

Ferroamps Analysportal
– fastighetens EKG för analys av elsystemet.

Ferroamp i kombination med elbilsladdare
– “vanlig” AC-laddning och kommande DC/DC-laddning.

Batterilager till EnergyHub-systemet
– hur projekteras energilager och vilka batterier är kompatibla.

DATUM OCH ANMÄLAN

Tisdag 22 juni 2021
kl. 08:00 – 10:00

Läs mer och anmäl dig här

”Pedagogiskt & lätt att applicera i verksamheten. Med Ferroamp har vi stärkt vår position på marknaden”

Mikael Olsson, Tekniker
IOS EL – en del av Elkedjan

Tidigare Events

Energilagring och batterier

Hör Ferroamps CTO och grundare gå igenom marknadstrender, batteritermer, batterikemier, tillämpningar och installationskrav samt vad man ska tänka på vid inköp av batterier.

EnergyHub-systemet för konsulter

Mats Karlström, Business Developer på Ferroamp berättar om vad som skiljer Ferroamps teknik från traditionell teknik, hur fokus på nätanslutning genererar ekonomiska värden och varför det är så viktigt att tänka system redan från början.

Effektsmarta fastigheter

Det finns många olika tekniker som kommer behövas för att lösa energimarknadens utmaningar. En viktig och möjliggörande teknik som Ferroamp jobbar mycket med är likspänningsteknik som möjliggör styrning och optimering. Mats Karlström, Business Developer på Ferroamp berättar.