Utbildning och Events

Planering
Dimensionering och installation

Ferroamp erbjuder utbildningar för dig som är projektör och installatör av solenergi och/eller elbilsladdning, vi erbjuder också utbildningar för energikonsulter, fastighetsplanerare och driftstekniker. Vi anpassar utbildningarnas innehåll både för dig som redan har en del kunskap om systemlösningar för energilager, elbilsladdning och solceller men också till dig som är ny på området.

Från införsäljning
till färdigställd installation

En utbildning i Ferroamps regi omfattar såväl övergripande elnätsfrågor, vägen mot ökad elektrifiering, problematik och lösningar för effektoptimering, effektbrister och fasbalansering med mera. Vi fördjupar oss i möjligheter med likström och mikronät och visar system för olika fastighetstyper.

Live
eller digitalt

Ferroamp arrangerar utbildningstillfällen tillsammans med återförsäljare och grossister. Vi kan skräddarsy utbildningar och du kan välja att återkommande fördjupa dina färdigheter och kunskaper i någon av de schemalagda utbildningar som annonseras via grossisterna eller i nyhetsbrev från Ferroamp.

Webinarie – Ferroamp & elbilsladdning

UTBILDNING

VÄRDAR
Ferroamp & Senergia
PROGRAM

Välkommen på utbildning med specialisering på elbilsladdning och hur den integreras med Ferroamps teknik.

  • Intro Ferroamps teknologi
  • Fasbalansering & Lastbalansering
  • Grunder elbilsladdning
  • Hur skall man ladda hemma?
  • Ferroamps unika OCPP-integration

 

DATUM OCH ANMÄLAN

Tisdag 3 Februari 2021

Digitalt

kl. 08:00 – 10:00

Anmäl dig här!

”Pedagogiskt & lätt att applicera i verksamheten. Med Ferroamp har vi stärkt vår position på marknaden”

Mikael Olsson, Tekniker
IOS EL – en del av Elkedjan

Grund- och fördjupningskurs

UTBILDNING

VÄRDAR
Ferroamp
PROGRAM

Ferroamps EnergyHub har för flera fastighetsägare skapat nya analysmöjligheter, övervakning och möjligheter att optimera både effekt och energi.

Denna grundkurs och fördjupningskurs går igenom grunderna i Ferroamps EnergyHub-system för installatörer.

DATUM OCH ANMÄLAN

Tisdag 8 Februari 2021

Scandic Triangeln, besöksadress Triangeln 2, Malmö

kl. 09:00 – 12:00

kl. 13:00 – 16:00

Utbildningen är fullbokad!


Tidigare Events

Energilagring och batterier

Hör Ferroamps CTO och grundare gå igenom marknadstrender, batteritermer, batterikemier, tillämpningar och installationskrav samt vad man ska tänka på vid inköp av batterier.

EnergyHub-systemet för konsulter

Mats Karlström, Business Developer på Ferroamp berättar om vad som skiljer Ferroamps teknik från traditionell teknik, hur fokus på nätanslutning genererar ekonomiska värden och varför det är så viktigt att tänka system redan från början.

Effektsmarta fastigheter

Det finns många olika tekniker som kommer behövas för att lösa energimarknadens utmaningar. En viktig och möjliggörande teknik som Ferroamp jobbar mycket med är likspänningsteknik som möjliggör styrning och optimering. Mats Karlström, Business Developer på Ferroamp berättar.