Ta kontakt med oss

Vi på Ferroamp vet att det finns mycket att berätta om våra systemlösningar och vi vill att du ringer oss eller mailar in dina frågor och funderingar. När du vill veta mer om hur du bäst tänker och agerar för att dimensionera och installera våra system, från ax till limpa, med mätning av förbrukning, installation av solel, energilager och elbilsladdning, vill vi ge dig helhetssynen och gå igenom de viktiga delarna, steg för steg.

Vi vill hjälpa till att bygga ett modulärt och skalbart system i din fastighet och bidra till ökad användning av hållbar och kostnadseffektiv energi. Vi har engagerade och oerhört kunniga medarbetare som rådger och utbildar. Lättast att nå oss är via sales@ferroamp.com.

Du är också välkommen att ringa och söka någon av oss via vår växel eller fyll i kontaktformuläret här. Oavsett om du har en förfrågan, vill beställa eller har ett problem du vill få hjälp att lösa, så är vårt säljteam redo att bistå. Det vi gör är inte komplicerat, men det är komplext och vi vill investera tid i Dig som vill veta mer.

Gör så här

Fyll i kontaktformuläret nedan. Vi svarar på frågor, bokar in möten och utbildningar löpande och försöker hålla en svarstid inom 24 timmar.
Maila osssales@ferroamp.com så svarar vi med vändande mail under dagen eller så snart det är möjligt.
Ring oss Vår växeltelefonist tar meddelande om vi inte går att nå och vi ser till att vi ringer tillbaka så snabbt vi kan. 08-684 333 90

Vi finns här för dig


Är du privatperson och behöver hjälp eller vägledning? Kontakta i första hand din installatör eller återförsäljare, som hjälper dig vidare i kontakt med oss.

Har du allmänna frågor kring våra produkter och vårt system så hittar du de flesta svaren här på vår hemsida eller på vår kunskapsdatabas. För alla tekniska support-frågor så finns information samlad i vår Kunskapsdatabas som också nås genom fliken ”Support” i menyn ovan eller här.

Telefon: +46 (0)8 684 333 90

Öppettider
Måndag till fredag
07.00-16.00

Adress
Domnarvsgatan 16
163 53 Spånga
Stockholm