Ta kontakt med oss

Vi på Ferroamp älskar att berätta om våra systemlösningar och hjälper dig gärna med svar på dina frågor och funderingar. Mejla eller ring oss när du vill veta mer om hur du bäst tänker och agerar för att dimensionera och installera våra system. Vi hjälper dig från ax till limpa, med mätning av förbrukning, installation av solel, energilager och elbilsladdning, ger dig helhetssynen och går igenom de viktiga delarna, steg för steg.

Vi hjälper dig att bygga ett modulärt och skalbart system i din fastighet som ökar användningen av hållbar och kostnadseffektiv energi. Kontakta gärna oss för att få råd och utbildning av våra engagerade och kunniga medarbetare. Lättast att nå oss är att skicka ett mejl till sales@ferroamp.com.

Du är självklart välkommen att ringa oss via vår växel eller fylla i kontaktformuläret nedan. Oavsett om du har en förfrågan, vill beställa eller har ett problem du behöver hjälp att lösa, så är vårt säljteam redo att bistå. Välkommen att kontakta oss!

Gör så här

Fyll i kontaktformuläret nedan. Vi svarar på frågor, bokar in möten och utbildningar löpande, oftast inom en dag.

Mejla oss. Skicka ett mejl till sales@ferroamp.se så svarar vi med vändande mejl under dagen eller så snart vi kan.

Ring oss. Vår växeltelefonist tar meddelande om vi inte går att nå och vi ser till att ringa tillbaka så snabbt vi kan.

Vår målsättning är att svara inom 24 timmar (vardagar).

Vi finns här för dig


Är du privatperson och behöver hjälp eller vägledning? Kontakta i första hand din installatör eller återförsäljare, som hjälper dig vidare i kontakt med oss.

Har du allmänna frågor kring våra produkter och vårt system så hittar du de flesta svaren här på vår hemsida eller på vår kunskapsdatabas. För alla tekniska support-frågor så finns information samlad i vår Kunskapsdatabas som också nås genom fliken ”Support” i menyn ovan eller här.

Telefon: +46 (0)8 684 333 90

Öppettider
Måndag till fredag
07.00-17.00

Adress
Domnarvsgatan 16
163 53 Spånga
Stockholm