Support för installatörer

Att tänka på vid installation av Ferroamp-systemet

Var noga med hur du kopplar in AC-kontakten som ansluter EnergyHub Wall till växelströmsnätet så att faser och neutral hamnar på rätt plats. Notera att EnergyHub kan levereras med två olika typer av kontakter där fasordningen skiljer sig åt.

Om CT-klämmor används ska CT-adapterkabel användas. Den ska inte användas om du använder Rogowskislingor

Korrekt placering är: –  fasledarna efter energimätaren från elnätsägaren.– Före någon förbrukare och produktionsanläggning i fastigheten

EnergyHub ska kopplas till kundens router eller, vid behov till en WiFi-förstärkare eller extern router för mobilt bredband. Koppla inte EnergyHub direkt till CPE/fiberkonverter (tjänstefördelaren som finns i hus med fiberanslutning).

Kontakta supporten

Ferroamps partnerforum

Logga in i Partnerportalen och ställ frågor till supporten eller andra installatörer i vårt öppna forum.

Skapa supportärende

Kontakta supporten och skapa ett ärende genom att fylla i formuläret.

Support vid installation

Vid behov av akut support under installation: Skicka först in ett ärende. Ring sedan 08 684 333 90 och uppge det ärendenummer du fått.

Utbildingsvideos

Användarguiden