Välkommen till Ferroamp Support

Hur kan vi hjälpa dig?

Har du tekniska frågor om Ferroamps produkter och system hittar du svaren i vår kunskapsdatabas där du också får information om eventuella driftstörningar. Om du behöver support och inte hittar svaret i kunskapsdatabasen ber vi dig kontakta din installatör.

Observera att den rådande bristen på elektroniska komponenter har inneburit längre ledtider för såväl leveranser som reparation. Det har också ökat belastningen på supporten till installatörer vilket dessvärre leder till längre handläggningstider. Vi ber om överseende med detta och arbetar för att åtgärda problemen så snart som möjligt. Låt kontakterna med Ferroamp gå via din installatör och undvik att anmäla flera ärendenummer till samma ärende då detta annars riskerar att fördröja supporten ytterligare.

 

Upplever du problem med din anläggning?

I vår Kunskapsdatabas hittar du aktuell driftinformation där vi uppdaterar sidan löpande om eventuella driftstörningar eller problem som kan påverka dig som kund. 

Se aktuell driftinformation

 

Har du frågor om våra produkter och vårt system?

Prova vår Kunskapsdatabas! Där samlar vi frågor och svar om våra produkter och EnergyHub-systemet. Artiklarna berör tekniska frågor som kan förekomma både före och efter ditt köp och installation.

Besök vår Kunskapsdatabas

 

Tekniksupport till installatörer

Hjälpmedel för installatörer och grossister för att utföra support på våra system och produkter.

Till tekniksupporten

 

 

Manualer och dokument

Manualer för installation och support av våra produkter samt guider, garantier, datablad och andra produktdokument

Till Manualer