Malin Silander och Bodil Prising

Malin Silander och Bodil Prising till Ferroamp

Ferroamp förstärker ledningsgruppen med Malin Silander i rollen som Chief People & Culture Officer och Bodil Prising i rollen som Chief Commercial Officer.

– Jag är glad att kunna välkomna Malin Silander och Bodil Prising till Ferroamp. Vi växer kraftigt och att nu kunna förstärka vårt ledningsteam med två seniora ledare känns mycket bra. Bodil Prising har en gedigen erfarenhet av att bygga bolag och att kommersialisera kunderbjudanden. Malin Silander kommer bidra med en bred kunskap i att bygga upp, utveckla och professionalisera organisationer i stark tillväxt och förändring, säger Kent Jonsson, vd, Ferroamp.

Bodil Prising är idag partner och Senior Business Consultant på Growth Consulting och har tidigare haft olika chefspositioner inom telekombranschen bland annat Tele2, Telia, Dialect och Halebop.

Malin Silander kommer närmast från motsvarande roll inom Svensk Fastighetsförmedlings gruppen och har tidigare varit HR-chef på bland annat Upplands Motor och Bisnode.

– Jag ser verkligen framemot att få ansluta till Ferroamps spännande tillväxtresa. En resa där People-frågorna kommer vara en av de viktigaste såväl strategiska som operativa frågorna för att säkra en lönsam och hållbar tillväxt, säger Malin Silander

– Ferroamp har ett erbjudande av produkter och tjänster som ligger helt rätt i tiden och jag ser fram emot att vara med och utveckla affärerna framåt. Det känns extra värdefullt att få vara och med bidra till den gröna omställningen och att få arbeta tillsammans med ett riktigt bra team, säger Bodil Prising.

Bodil Prising och Malin Silander tillträder sina tjänster under hösten.

Ferroamp-systemet

Dela nyheten

Nyheter

Ferroamp inleder fälttester av V2G

Ferroamp har lyckats genomföra dubbelriktad laddning med flera vanliga elbilsmodeller och går nu vidare med fälttester. Det är ett viktigt steg mot en ny kostnadseffektiv lösning för V2G (vehicle-to-grid). Ferroamps lösning gör det möjligt att använda elbilens batteri för att både bidra till elförsörjningen i huset och stabiliteten i elnätet.

Ny lösning för stödtjänster ger batteriägare dubbel nytta

Nu blir det möjligt att tjäna pengar på sitt hembatteri genom att sälja stödtjänster till elnätet samtidigt som man använder det till fastighetens eget energibehov. Svenska kraftnät har godkänt Ferroamp och Ntricitys unika tekniska lösning för stödtjänsten FCR-D.

Full reaktorhall på Likströmskonferensen

På Ferroamps likströmskonferens diskuterades förändringar i elnätet och fastigheternas roll i omställningen. Se föredragen några av höjdpunkterna här.